Magamról

Saját fotó
Egy újabb bloggoló. - Yet Another Blogger.

2009. március 19., csütörtök

A la Carte: Tévéműsor az m1 csatornán

Körülbelül 1 évvel ezelőtt láttam először ezt a műsort. Ami nagyon megfogott benne és nagyon tetszett, hogy sok ismert/vagy nem ismert (sajnos) embert egy asztal köré ültetnek és napi aktuális dolgokról beszélgetnek.

Nemcsak politikusokat, szinészeket, írókat, hanem tudományos területeken eredményeket elért emberek is leültek az asztalhoz (és persze sok más terület képviselője). Az az érdekes, hogy nagyon különböző emberek tudnak értelmesen és érdekesen beszélgetni egymással, még akkor is ha a véleményük homlokegyenest eltér egymástól. A mai Magyarországon ez nagyon fontos lenne az élet minden területén.

Az is nagyon tetszik a műsorban, hogy meg lehet ismerni különkeges embereket, akik a saját területükön alkotnak, nagyot alkotnak. Sajnos máshol nem nagyon lehet ezekkel az emberekkel megismerkedni. A Magyar királyi TV feladata pont az ilyen típusú közszolgálati adások vetítése.

Szombathy Pál műsorvezetésével minden csütörtökön 21.10-22.10 közötti időpontban az m1 csatornán látható. Nézzétek, mert jó!!!

Hála az MTV videótárának vissza lehet nézni az összes régi műsort.

1 megjegyzés:

  1. Megtudná valaki esetleg súgni mi az a szívet rengető dal, mely mindig felcsendül a műsor végeztével? Lajkó Félixre tippelnék, de a cím nélkül nehéz...

    VálaszTörlés